Balayage Amsterdam

Balayage Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe haarstijl? Balayage is al jaren razend populair onder jong en oud. Met balayage in Amsterdam worden er delen van het haar gekleurd of gebleekt. Over het algemeen verloopt de kleur van donker naar licht. Zo is er een natuurlijk verloop van kleur in het haar. Het is te vergelijken met highlights, maar met balayage begint het kleurverloop vaak lager, bijvoorbeeld op de kaaklijn. De kapper kan jou het beste adviseren voor een balayage die het beste bij jou past. Zo kan er gekozen worden voor een hoog kleurcontrast wat opvalt, of een subtiel kleurverloop wat erg natuurlijk oogt.

Voordelen van Balayage

Met balayage in Amsterdam wordt er getracht een zo natuurlijk mogelijk kleurverloop te maken. De gekleurde haren passen goed bij jouw natuurlijke haarkleur. Ook begint dit kleurverloop ver van de haarwortels. Dit maakt dat het niet gevoelig is voor uitgroei, wat normaal met gekleurd haar wel het geval is. Hierdoor is de balayage erg laag in onderhoud. Wanneer de lichtere kleuren uitgroeien, blijft het er nog steeds mooi uitzien. Zo kan je er zelfs voor kiezen om één keer de balayage te doen, en dit volledig te laten uitgroeien. Dit is dus een investering waar je lang plezier van kan hebben!

Waar vind ik een goede kapper?

Er zijn op internet genoeg tutorials te vinden van hoe je een balayage zelf kan doen. Daarnaast zijn er ook genoeg DIY kits te verkrijgen waarmee je dit zelf aan kan brengen. Misschien ken je de filmpjes wel van gefaalde en beschadigde kapsels. Het gevaar is dat je het niet goed uitvoert waardoor je een erg onnatuurlijk resultaat krijgt, of je haar flink beschadigd. Je werkt met chemicaliën die gevaarlijk kunnen zijn. Het is dus raadzaam dit te laten doen door een ervaren kapper. Zo ben je verzekerd van een mooi resultaat waar je lang plezier van hebt. Een balayage in Amsterdam is gemakkelijk uit te voeren bij een ervaren kapper. Zij kunnen jou ook adviseren hoe je balayage het mooist zal vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *