Fairtrade cadeaus

Ben jij opzoek naar fairtrade cadeaus?

Heb jij vrienden met een nieuw huis of wil je zelf leuke nieuwe decoratie voor in je huis? Wil jij graag je huis vernieuwen of andere een leuk cadeau bezorgen. Dan is it’s a good thing iets voor jou. Zij verkopen super veel leuke fairtrade cadeaus of spullen voor jezelf. Het doel van dit bedrijf is om duurzaam te werk gaan om het milieu en de industrie te verbeteren. Dit bedrijf verkoopt meerdere producten, het mooie is dat deze producten perfect als cadeau gebruikt kan worden. Alle producten zijn fairtrade en er is een ruim assortiment met gerecyclede materialen die gebruikt zijn voor de producten. Zoek jij een leuk cadeau of leuke decoratie en wil je graag iets goeds bijdragen aan deze wereld. Dan is it’s a good thing het juiste adres.

Soorten producten

Ze hebben meerdere soorten producten die allemaal fairtrade zijn. Wat dit bedrijf onderscheid is dat alles alles gerecyclede materialen zijn. Het assortiment bestaat uit decoratie in verschillende vormen, maten en kleuren. Ze werken vooral met vazen en bloempotten. De vazen en bloempotten worden allemaal handgemaakt en dat zorgt voor dat het een speciaal product is die je aankoopt. Dit bedrijf verkoopt ook glaswerk. Het glaswerk heb je in de vorm van glazen maar ook in de vorm van vazen. Alle producten zijn speciaal en met veel kleur verwerkt. Dat maakt het allemaal een leuke kleurrijk cadeau wat ook fairtrade is. Dat is wat dit bedrijf uniek maakt en onderscheidt van de concurrenten. Verder qua decoratie zijn er nog veel meer producten. Je hebt olielampen in verschillende vormen en maten. Dieren zoals salamanders worden verkocht als beeldwerk. Mozaïek wordt ook veel gebruikt in verschillende producten. Voor de vazen verkopen ze ook droogbloemen. Je hebt ook verschillende soorten sieraden dan hebben we het over armbandjes, kettingen, oorbellen en ringen. Wat its a good thing ook verkoopt zijn tassen. Alle tassen zijn in verschillende modellen en kleuren waardoor je veel keuze hebt rondom dit product. De tassen zijn ook allemaal gemaakt van gerecyclede materiaal en zijn leuke fairtrade cadeaus.

Fairtrade

Wat dit bedrijf onderscheid van andere is dat het fairtrade is. De fairtrade houd in dat de producten bijvoorbeeld niet gemaakt zijn door kinderen en dat de materialen op een goede manier zijn gevonden en gebruikt. Zoek jij een leuke fairtrade cadeaus voor iemand dan is it’s a good thing het perfecte adres. Als jij iets koopt draag je ook mee aan een betere wereld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *