Sensia

Sensia

Marijke Mode is een kledingwinkel die zich gevestigd heeft in Den Haag. Marijke Mode staat al jaren bekend vanwege de uitstekende service die geboden wordt. Oma Marijke is met de winkel begonnen. Het zit blijkbaar in de genen want zowel de dochter van oma Marijke als haar kleindochter zitten in de kledingbranche. 

 

Sensia is een merk wat gericht is op kleding voor senioren. Het staat voor een exclusieve uitstraling die zich richt op de klassieke vrouw. Kenmerkend zijn de modieuze en comfortabele kleding die draagbaar is. De kleding is voor vrouwen die over de 50 jaar zijn en waarbij de pasvorm daarnaar is gemaakt. Je voelt je comfortabel en het zit dus perfect. Geen knellende taille of strakke sluitingen bij de buik. Door een uitstekende kwaliteit en de perfecte pasvorm zal elke vrouw zich prettig voelen in deze collectie. Bij Marijke Mode die gevestigd is in Den Haag kunt u op uw gemak rondkijken en de kleding die u aanspreekt passen, dit alles onder het genot van een kopje koffie.

 

Bezorgdienst

Wanneer je op zoek bent naar damesmode voor 50-plus dan is het merk Sensia dus geschikt. Je kan bij de winkel in Den Haag dus langskomen. Ook als je voor je moeder of je oma wat zou willen uitzoeken dan ben je bij ons welkom. Wanneer je zelf niet in staat bent om zelfstandig naar de winkel te komen dan kunnen we de kleding die je hebt uitgekozen brengen en ook weer halen als er iets niet past of als je het niet echt leuk vindt. Je kunt dan op je gemak thuis de kleding passen.  Dit is wel zo prettig. Wij zullen ten alle tijde ons best voor onze klanten doen.

 

De meeste mensen in Den Haag en omstreken zijn bekend met de winkel Marijke Mode. Dit komt omdat Marijke Mode al decennialang een begrip zijn voor betaalbare senioren damesmode voor een betaalbare prijs.

 

Woonzorgcentrum

Jaarlijks worden er ongeveer 300 modepresentaties in de 75 woon- en zorgcentra in de regio van Den Haag gegeven. Door dit te doen komen we dus bij de mensen thuis. Het is een extra service wat vele senioren dames heel erg waarderen. Tijdens deze modepresentaties wordt d ruime collectie aan senior dameskleding, waaronder de kleding van het merk Senia, met de bijbehorende accessoires die ze ook verkopen.

 

Ben je geïnteresseerd in dameskleding van Sensia, kijk dan op onze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *