Klankschaaltherapie

klankschaaltherapie

Bij klankschaaltherapie wordt er gebruik gemaakt van een combinatie tussen therapie en een massage met klankschalen. De trillingen die daarbij vrijkomen hebben een helende werking. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde blokkades worden opgelost. Ook kan er weer energie door je lichaam heen stromen waardoor er een balans ontstaat. Wanneer je mentaal en lichamelijk in balans bent voel je je als vanzelfsprekend goed in je vel. Toch is dit voor veel mensen niet het geval omdat er blokkades in het lichaam zitten. Deze blokkades zorgen ervoor dat de energie niet kan stromen en hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan stress gerelateerde klachten of trauma.

Negatieve energie oplossen

Het centrale doel binnen klankschaaltherapie is het oplossen van negatieve energie in het lichaam. Daarbij is het ook mogelijk om klankschaaltherapie te combineren met personal coaching. Bij coaching kun je namelijk denken aan innerlijke beweging. Zodra de negatieve energie is opgelost kun je door middel van coaching de tools krijgen om inzicht te krijgen in jezelf en de potenties die je hebt. Wanneer je hier weer mee in verbinding staat lukt om je doelen te bereiken en kom je als vanzelf in verbinding te staan met anderen die je helpen om deze doelen te bereiken. Er wordt gewerkt volgens de filosofie dat jij de antwoorden al in je hebt en door middel van coaching wordt je op je eigen ontdekkingsreis geholpen.

Coaching en klankschaaltherapie

Bij de coaching die kan volgen na een aantal sessies klankschaaltherapie wordt er onderzocht welke boodschappen jij aan jezelf afgeeft. Misschien heb je veel onbewuste gedachtes die ervoor zorgen dat je wordt geblokkeerd. Een coach kan je helpen om hier inzicht in te krijgen door de juiste vragen te stellen. Door op een andere manier naar je gedachtes te kijken kun je echt gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het is van belang dat de coaching in een omgeving plaatsvindt waar jij je veilig voelt. Hierdoor kun je op zoek gaan naar de best werkende oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *