LP winkel Rotterdam

LP winkel Rotterdam platen

Ben jij iemand die graag muziek luistert en het nog steeds op een andere manier dan via een streamingdienst, maar via een platenspeler en woon je in de omgeving van Rotterdam. Ga dan naar LP winkel Rotterdam, Atlantis Records & Games voor de leukste muziek platen. Stel je eens voor dat je thuis zit en rustig voor je uit zit te kijken. Het liefste ben je natuurlijk weg van huis, maar dat mag tegenwoordig niet meer wegens de nieuwe corona regels en dat zit je met een probleem. Echter heb je besloten om eens je zolder op te ruimen, aangezien je toch tijd over hebt. Dan ben je boven bezig met alles opruimen en je komt er ineens achter dat je daar een oud apparaat tegenkomt. Je komt daar je oude platenspeler tegen en die schijnt het nog steeds te doen. Je hebt nog een aantal platen liggen, maar je wilt er meer.

Luister erop wat je wilt het is allemaal mogelijk

Muziek luisteren doen we tegenwoordig met zijn allen veel. Vroeger werd dat veel via de radio gedaan, aangezien mensen dat vaak op hebben staan. Maar tegenwoordig zijn er ook veel streamingdiensten waar je veel muziek kan luisteren. Je kan bijvoorbeeld op spotify en op YouTube bijna alle soorten muziek luisteren die er maar is. Daarop kun je ook snel van muziek genre wisselen. Dat is zeker een voordeel van deze streamingdiensten. Je kan zo op die manier veel muziekstijlen vinden. Echter is het zo dat je alleen de muziek ziet op een schermpje en heeft voor de rest geen meerwaarde. De muziek zou niet anders dan op een platenspeler zijn, maar het verschil is dat je bij een Lp het kan vasthouden en echt zeggen dat je bepaald soort muziek in huis hebt. Daarom moet je naar een LP winkel Rotterdam, oftewel Atlantis Records & Games om een Lp te halen. 

Samen muziek luisteren bij de platenspeler

Nu je de platenspeler op je zolder vandaan hebt kom je erachter dat het wel iets leuks en unieks heeft om er eentje te hebben. Een plaat hebben is iets dierbaarders dan een gewoon een playlist op spotify. Daarop kan je misschien van alles ontdekken, maar daar blijft het ook wel bij. Vind je een album echt leuk dan kan je van deze artiest een Lp halen bij de LP winkel Rotterdam, ofwel Atlantis Records & Games.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *